Angajam

Mentenanta plante, implementare proiecte

Ce vei face?

Principala activitate va fi mentinerea in bune conditii a plantelor din stocul nostru, atat de interior cat si de exterior.

Asta inseamna udare, curatare, transplantare si tratamente atunci cand este cazul. Vei avea nevoie sa mentii un spatiu curat, conditii bune de aerisire, sa utilizezi instrumentele potrivite si sa le mentii in buna stare de functionare.

De asemena vom lucra impreuna la plantari, transplantari, design de gradini, intretinere, curatare de gradini. Mare parte din activitati se vor desfasura la spatiul nostru din Grivitei 73 si la locatiile clientilor, adica mare parte din timp in aer liber.

Primitiv Plants nu e doar un serviciu de amenajari. In ultima vreme ne-am facut si un showroom, un spatiu in care clientii pot vedea plantele de interior sau exterior si unde discutam despre proiectele lor, despre plante, despre proiectele noastre. Aici vom lucra impreuna la mentinerea spatiului si al plantelor, vom raspunde intrebarilor clientilor nostri si ne vei ajuta sa vindem plante direct din showroom.

Cu experiență sau fără?

Evident ca daca ai mai lucrat in domeniu, experienta ta ne va fi de un real ajutor. Daca ai avut si studii horticole vom incerca sa le punem in valoare. Proiectele noastre sunt suficient de diverse incat sa fie provocatoare si pentru tine. Suntem deschisi la progres tehnologic, la idei noi si daca vrei sa experimentezi noi zicem ca Primitiv Plants e un loc bun. Si noi suntem experimentalisti, ne plac gradinile perene, ne place sa ne complicam.

Putem sa colaboram chiar daca nu ai avut experienta practica in domeniu dar avem nevoie sa cunosti plantele si conditiile necesare mentinerii lor.

Noi ce oferim?

Despre salariu vorbim dupa ce aplici. Il vom stabili in functie de experienta ta.Orarul de lucru e de luni pana vineri, 9-18.

Lucram cu echipamente de lucru de buna calitate, credem in tehnologie.

Important e ca ne gandim la o colaborare pe termen lung. Cativa ani. Asta inseamna ca ne dorim sa iti placa sa lucrezi la noi, sa fii implicat in proiecte faine si sa ai un mediu de lucru misto.

Cum aplici?

Telefon: +40 726 387 774
Email: contact@primitiv.ro
Bucuresti, Calea Grivitei 73
LUNI-VINERII 11:00-18:00, SAMBATA 11:00 - 15:00