Back to top

Lucrează cu noi

Suntem la inceput de drum. Desi avem cativa ani de experienta, ne consideram inca la in inceput. Am tranformat o pasiune intr-o mica intreprindere si acum e momentul sa ne extindem pentru ca avem nevoie de ajutor. Cautam inca o persoana sau doua sa facem echipa. Ce cautam gasesti mai jos. Cine suntem noi poti afla din site, de pe instagram sau cautandu-ne la telefon sau email. Suntem aici sa iti raspundem la toate intrebarile. So here it goes…

Ce vei face

Ne vei ajuta sa implementam proiectele de amenajari, atat cele de exterior cat si cele interioare.
Asta presupune ca vom lucra impreuna la plantari, transplantari, design de gradini, intretinere, curatare de gradini. Mare parte din activitati se vor desfasura la locatiile clientilor, adica mare parte din timp in aer liber.

Vom face impreuna achizitii de materiale si plante, le vom transporta la locatia clientului si le vom descarca. Vom pregati terenul, il vom curata acolo unde este cazul si vom planta gradina.

In proiectele de interior, dupa ce intelegem ce isi doreste clientul, ii facem o propunere pe care ulterior o implementam. Cautam vasele potrivite, plantele potrivite, le transportam si le instalam. La unele proiecte realizam si instalatii mai sofisticate, pereti verticali, sisteme de udare sau iluminat.

Primitiv Plants nu e doar un serviciu de amenajari. In ultima vreme ne-am facut si un showroom, un spatiu in care clientii pot vedea plantele de interior sau exterior si unde discutam despre proiectele lor, despre plante, despre proiectele noastre. Aici vom lucra impreuna la mentinerea spatiului si al plantelor, vom raspunde intrebarilor clientilor nostri si ne vei ajuta sa vindem plante direct din showroom.

Cu experiență sau fără?

Evident ca daca ai mai lucrat in domeniu, experienta ta ne va fi de un real ajutor. Daca ai avut si studii horticole vom incerca sa le punem in valoare. Proiectele noastre sunt suficient de diverse incat sa fie provocatoare si pentru tine. Suntem deschisi la progres tehnologic, la idei noi si daca vrei sa experimentezi noi zicem ca Primitiv Plants e un loc bun. Si noi suntem experimentalisti, ne plac gradinile perene, ne place sa ne complicam.

Daca nu ai experienta in domeniu, dar esti pasionat de plante jumatate de drum e deja parcurs. Noi am pornit fara experienta si stim ca lucrurile se pot invata pe parcurs. Trebuie sa iti placa ce faci si sa iti doresti sa faci mai mult.

Noi ce oferim?

Despre salariu vorbim dupa ce aplici. Il vom stabili in functie de experienta ta.

Orarul de lucru e de luni pana vineri, 9-17. Putem sa il ajustam dupa nevoile tale.

Lucram cu echipamente de lucru de buna calitate, credem in tehnologie.

Important e ca ne gandim la o colaborare pe termen lung. Cativa ani. Asta inseamna ca ne dorim sa iti placa sa lucrezi la noi, sa fii implicat in proiecte faine si sa ai un mediu de lucru misto.

Cum aplici?

Ne poti trimite un CV pe adresa contact@primitiv.ro.

Ne poti scrie pe instagram la https://www.instagram.com/primitiv_plants/ sau facebook https://www.facebook.com/Primitivplants

Poti sa ne vizitezi in Calea Grivitei 73, Bucuresti si sa afli mai multe despre noi, despre spatiu.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.