Back to top

Fie că îți dorești o mică junglă, un ficus uriaș, o ferigă fragilă sau o monstera care să se cațăre pe mobilă, te poți baza pe noi. Ne plac plantele mari, în vârstă, cu personalitatea lor aparte. Ne plac și plantele fragile, care spun mai multe despre grădinar decât despre ele, plante la care te adaptezi tu și nu invers. Ne plac și cele rare, albinoase sau cu pete de culoare. Le găsești pe toate la spațiul nostru.

CUM LUCRĂM

Prima dată te așteptăm în vizită la spațiul nostru, unde putem să discutăm de proiectul tău, de plante și de vase și ghivece. Aici vei putea vedea plante de mărimi diferite, colecții de ghivece, prețuri și poți să iți faci o idee despre ce înseamnă proiectul tău. După aia te vizităm noi ca să ne dăm seama de condiții de lumină, de umiditate. Agreăm un buget, stabilim ce face fiecare și ne apucăm de treabă.

PLANTE

Dacă îți place ceva, poți cumpăra direct din showroom. Dacă îți dorești ceva special ce nu avem în spațiu, îți căutăm și îți aducem. În locurile unde condițiile sunt dificile – lumină puțină, curenți de aer sau aer uscat, îți vom recomanda plante care să supraviețuiască. Pentru proiectele de birouri suntem atenți ce plante aducem pentru că ne interesează ca proiectele noastre să aibă viață lungă. Pentru asta e important ca plantele să treacă de primii ani de viață, pentru că abia după aceea își vor arăta potențialul și vor umple spațiul.

GHIVECE

Lucrăm cu câteva colecții de ghivece, cu finisaje de foarte bună calitate, din materiale premium. Ne interesează ca plantele să supraviețuiască și deseori propunem ghivece cu rezervor sau construim noi rezervoare de apă pentru ele. Avem parteneri care produc sau care vând ghivece de design și pe care putem să ți le prezentăm. Au fost situații când am lucrat cu instalații construite de la zero, așa că nu ai de ce să îți faci griji, putem să îți oferim o soluție potrivită.